Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прикордонники зробили попередження: назвали несподівану небезпеку для ухилянтів
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники зробили попередження: назвали несподівану небезпеку для ухилянтів

Українські прикордонники попередили ухилянтів, що при незаконному перетині кордону вони можуть натрапити на вовків.

18 лютого 2024, 14:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Державна прикордонна служба України опублікувала відеоролик на якому камери для виявлення незаконного руху через кордон зафіксували зграю вовків. Через це українські прикордонники повідомили про небезпеку для ухилянтів, які можливо хочуть спробувати залишити територію України.

Прикордонники зробили попередження: назвали несподівану небезпеку для ухилянтів

Прикордонники попередили про небезпеку диких вовків. Фото з відкритих джерел

Державна прикордонна служба вказує, що поблизу кордону між Україною та Молдовою в Одеській області виявлена зграя вовків. Прикордонники попередили, що ці тварини можуть бути небезпечними при зустрічі з ними у дикій природі.

"Як прийнято, хижаки не пересуваються поодинці, а ходять зграями. Вовки – це не про домашніх кишенькових песиків, тому пам’ятайте чим небезпечні такі зграї, перед тим як у вас виникне думка незаконно перетнути кордон Бережіть себе!", — повідомили у прикордонній службі України.

Переглянути відео від Державної прикордонної служби, яка виявила зграю вовків по українському кордоні можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв у чому різниця адміністративної та кримінальної відповідальності для ухилянтів та яка покарання можна понести в одному та іншому випадку. Адміністративне покарання полягає у штрафі у кілька тисяч гривень, який можу бути отриманий після уникнення вручення повістки. Кримінальне покарання застосовується після проходження комісії ТЦК та ВЛК. У такому випадку військовозобов'язаний може опинитись на кілька років за ґратами.

Також "Коментарі" писали про народного депутата з партії "Слуга народу" Давида Арахамію, який пояснив, чи підтримує Верховна Рада арешт рахунків, як засіб протидії для ухилянтів, які уникають мобілізацію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини