Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин зробив заяву щодо нового набору до ПВК "Вагнер"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин зробив заяву щодо нового набору до ПВК "Вагнер"

Лідер найманців групи "Вагнера" розповів, чи збирається його команда оголосити про нове вербування найманців.

31 липня 2023, 10:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що наразі не збирається проводити новий набір до свого військового угрупування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пригожин зробив заяву щодо нового набору до ПВК "Вагнер"

Лідер ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

У Telegram-каналі Gray Zone, який є частиною мережі каналів групи "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що наразі не збирається проводити нові вербування.

"Поки ми не будемо відчувати дефіцит кадрів, ми не плануємо проводити новий набір", — сказав Пригожин.

Лідер вагнерівців розповів, що наразі угрупування визначає наступні завдання, які будуть виконувати "в ім’я величі Росії".

Євген Пригожин поділився, що частина його найманців перейшла у інші силові структури Росії, однак лідер вагнерівців заявив, що ті хочуть повернутись до ПВК "Вагнер". Нагадаємо, що Пригожин влаштував бунт та пішов на Москву, однак після півтори доби заколот припинився. Пригожин пішов на мирову угоду з Путіним та був відправленим до Білорусі. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії пригрозили атакувати НАТО та заявили, що візьмуть територію за лічені години. Голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов сказав, що вагнерівці до Білорусі були направлені тільки для навчань білоруських солдатів, а мають інші завдання. Лідери Литви та Польщі відреагували на ці повідомлення та стягнули свої війська до кордону з Білоруссю.

Також "Коментарі" писали про популярного раніше російського співака Олега Газманова, який закликає Росію атакувати країни НАТО. За його словами "їх треба покарати".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини