Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин зробив попередження російським олігархам
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин зробив попередження російським олігархам

Власник ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин попереджає російських олігархів через їх небажання підтримувати війну в Україні.

27 грудня 2022, 11:20 comments5264
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник приватної організації військових найманців ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин в інтерв’ю на російському пропагандистському телеканалі RT висловився з критикою в бік олігархів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Пригожин зробив попередження російським олігархам

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

Пригожин, який не так часто з’являється в російських ЗМІ, в інтерв’ю російському державному телебаченню RT, заявив, що росіяни повинні відмовитись від розкошів в яких живуть за для підтримки військових дій в Україні.

"Треба дійти розуміння, що варто відмовитися від того, що є спокусливим, зокрема ресторанів. Що швидше відберуть, то краще. Самим треба вже відібрати", — говорить російський бізнесмен.

Таким чином Пригожин заявив, що заможні російські бізнесмени бояться втратити свій звичний темп життя і фінансово не хочуть підтримувати дії Путіна.

Сам Пригожин, як і більшість російських олігархів перебуває під санкціями Заходу та є довіреною особою Путіна. Нещодавно ФБР оголосило в розшук "кухаря Путіна" через його можливе втручання у виборчу систему США.

На думку Американського інституту вивчення війни (ISW), суботня публічна поява і заяви Пригожина можуть бути "спробою завоювати повагу і вплив у російському суспільстві".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ПВК "Вагнер" закуповує зброю в Північної Кореї для ведення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про групу американських офіцерів, яка почала діяти в Україні на противагу ПВК "Вагнер". Ця команда досвідчених військових з США назвалась групою "Моцарта". Вони допомагають навчати українських військових.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини