Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин у захваті від реклами "Вагнера" на Porhhub
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин у захваті від реклами "Вагнера" на Porhhub

За його словами, в тексті реклами закладено "правильні аргументи"

16 березня 2023, 11:05 comments1518
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин похвалив своїх маркетологів за еротичну рекламу на сайті Porhhub. Як повідомила прес-служба Пригожина, він вважає ідею і посил цієї рекламної кампанії вдалими і такими, що викликають інтерес у росіян.

Пригожин у захваті від реклами "Вагнера" на Porhhub

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"Я не знаю на яких, але розміщення реклами ПВК "Вагнер" на порносайтах — це дуже хороша ідея наших маркетологів. Я з ними абсолютно повністю згоден, і в цій рекламі йдеться: "Йди воювати в ПВК "Вагнер", вистачить др*чить ". Хто не згоден із цим доказом?", — сказав Пригожин.

Вчора стало відомо, що російська приватна військова компанія "Вагнер" запустила рекламу на Porhhub. У преролі жіночий рот крутить мовою круглий льодяник, а потім жіночий голос каже: "Ми — ох*енная приватна армія у світі. Ми ведемо набір бійців з усіх регіонів Росії. Не др*чі, а йди на роботу в ПВК "Вагнер".

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому в Україні почастішали повітряні тривоги – що задумали росіяни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – все більше даних, що не лише зеків-вагнерівців, а й нашвидкуруч навчених російських мобілізованих використовують у так званих "м'ясних штурмах", буквально закидаючи їх тілами українські позиції на Донбасі. А прес-секретар Міністерства оборони США Пет Райдер прогнозує, що весна і літо цього року будуть дуже важкими для України, бо саме тоді очікуються найзапекліші битви з російськими загарбниками. Про що говорять ці дані, прогнози, а також повідомлення, що в країні-агресорі продовжують масово роздавати повістки ? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини