Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин критикує російське командування: говорить, що йому нахабно збрехали
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин критикує російське командування: говорить, що йому нахабно збрехали

Лідер групи найманців "Вагнер" знову скаржиться на російське керівництво, яке за словами Пригожина не виконує своїх обіцянок.

9 травня 2023, 14:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин розкритикував керівництво російської армії через недостатню підтримку своїх найманців під Бахмутом обіцяними раніше боєприпасами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Пригожин критикує російське командування: говорить, що йому нахабно збрехали

Пригожин скаржиться на російське командування. Фото з відкритих джерел

Пригожин стверджує, що зможе взяти українське місто Бахмут, якщо йому нададуть достатню кількість боєприпасів. Однак за словами власника групи "Вагнера" Москва відмовилась від попередніх обіцянок.

"7 травня нам пообіцяли, що нам видадуть боєприпаси. Нас просто нахабно збрехали", – сказав Пригожин.

Євген Пригожин повідомляє, що 8 травня отримав з Москви повідомлення, що "Вагнер" отримає все, що потрібно, однак згодом до найманців надійшло лише 10% замовленого. На думку засновника ПВК "Вагнер" у всьому винен начальник російського Генштабу Валерій Герасимов.

"Сьогодні вранці начальник Генштабу особисто скорегував усі цифри і зменшив їх удесятеро. Це дуже погано. Якщо так піде далі, ми не зможемо битись", — стверджує Пригожин.

В кінці Пригожин звинуватив російську бюрократичну систему.

"Наш ворог сьогодні не ЗСУ, а російський бюрократ. Особливо передвоєнний. Снаряди лежать на складах, вони там відпочивають", — скаржиться росіянин.

Попри свої заяви Пригожин не надав жодних доказів. Слід зазначити, що власник групи "Вагнера" не вперше робить критичні заяви, а потім розповідає, що це жарти. Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Пригожин оголосив припинення вогню в Бахмуті, однак далі вказав, що це військовий гумор.

Також "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ пояснили заяви Пригожина: не здатен виконати свої зобов’язання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 травня 2023, 14:01

Таке враження що він про Хунту нашого брехуна Карлуши. Чого він так скиглить? Ми 32 роки живемо у брехні, а він тільки 2 дні і вже істерика, як у Данілова.


Новини