Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після заяв та критики Пригожин отримав те, що хотів від російського керівництва
commentss НОВИНИ Всі новини

Після заяв та критики Пригожин отримав те, що хотів від російського керівництва

Пригожин заявив, що отримав від Міністерства оборони Росії боєприпаси та озброєння для війни на сході України.

7 травня 2023, 13:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник приватної військової компанії "Вагнер" Євген Пригожин повідомив, що отримав усе необхідне обладнання про яке просив. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Пригожина.

Після заяв та критики Пригожин отримав те, що хотів від російського керівництва

Лідер ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Фото з відкритих джерел

Власник групи "Вагнера" заявляв, що 10 травня вийде з території Бахмута. Причиною такого рішення було вказано російське міністерство оборони, яке не відправляє обіцяну кількість артилерійських снарядів та іншого озброєння. Такі заяви керівник найманців зробив на фоні мертвих вагнерівців, які за словами Пригожина були вбиті за один день.

Тепер засновник ПВК "Вагнер" заявив, що отримав від російського керівництва необхідне озброєння.

"Нам обіцяють дати боєприпаси і озброєння стільки, скільки нам потрібно для продовження подальших дій", — говорить Пригожин.

За словами Євгена Пригожина його найманці отримали дозвіл діяти в Бахмуті та прилеглих районах так, "як ми вважаємо за потрібне". Окрім того, соратник Путіна вказав, що Міноборони РФ надасть людину, яка слідкуватиме за всіма рішеннями.

"Нам дають Суровікіна як людину, яка ухвалюватиме всі рішення в рамках бойових дій ПВК "Вагнер" у взаємодії з Міністерством оборони", — сказав засновник приватної військової компанії "Вагнер".

Нагадаймо, що Пригожин скаржився на відео використовуючи нецензурну лайку і критикував міністра оборони Сергія Шойгу та начальника Генштабу Валерія Герасимова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чеченський лідер Рамзан Кадиров надіслав запит до президента Росії Володимира Путіна про переведення своїх військ до Бахмута. Це сталось після заяв Пригожина до Міноборони РФ про вихід вагнерівців з Бахмута.

Також "Коментарі" писали, що в літаку побилися п’яні російські військові, які воювали в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини