Головна Новини Суспільство Війна з Росією На запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

На запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна

Чеченський лідер Рамзан Кадиров надіслав запит до президента Росії Володимира Путіна про переведення своїх військ до Бахмута.

7 травня 2023, 09:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник російських найманців з групи "Вагнера" Євгеній Пригожин заявив, що через недостатнє забезпечення планує вивести своє угрупування з Бахмута. Лідер Чечні Рамзан Кадиров готовий замінити своїми військовими вагнерівців на сході України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви російських політиків у соцмережах.

На запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна

Кадиров написав звернення до Путіна. Фото з відкритих джерел

Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин звернувся особисто до російського міністерства оборони на чолі з Сергієм Шойгу. Пригожин записав відео на фоні кількох десятків мертвих тіл, заявивши, що це вагнерівці, які загинули лише за один день поблизу Бахмута через недостатню кількість боєприпасів. Власник групи "Вагнера" пообіцяв покинути місто 10 травня.

На повідомлення Пригожина відреагував Рамзан Кадиров, який оголосив, що його підрозділ "Ахмат" готовий замінити вагнерівців у Бахмуті. Відповідну заяву чеченський лідер написав до президента РФ Володимира Путіна.

"Зважаючи на ситуацію, що склалася в зоні проведення спеціальної військової операції, прошу… видати бойові розпорядження про зняття підрозділів "Ахмат" з інших напрямів та передачу їм позицій ПВК "Вагнер" у населеному пункті Артемівськ (Бахмут), — пише Кадиров у зверненні до Путіна.

Переглянути заяву Рамзана Кадирова до президента Росії Володимира Путіна можна нижче:

На запит Пригожина до Шойгу, Кадиров написав звернення до Путіна - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Пригожин назвав жартом свою заяву про припинення вогню в Бахмуті.

Також "Коментарі" писали, що лідер вагнерівців Євген Пригожин відповів чи стоїть Вагнер за стратою українського військового.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини