Головна Новини Суспільство Війна з Росією Прем'єр Грузії дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр Грузії дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Іраклій Кобахідзе вважає, що війна в Україні закінчиться наступного року. Якщо цього не станеться, то, на думку грузинського прем'єра, настане катастрофа.

30 липня 2024, 14:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що вибори у США не вплинуть на результат війни в Україні, яка, на його думку, закінчиться у 2025 році. За словами грузинського лідера, закінчення війни в Україні дозволить перезавантажити Грузії відносини з США.

Прем'єр Грузії дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Прем’єр Грузії прогнозує закінчення війни в Україні. Фото з відкритих джерел

Іраклій Кобахідзе в ефірі телеканалу Imedi висловив свої припущення про війну в Україні та дав прогноз щодо її завершення. За словами Кобахідзе, не важливо, хто здобуде перемогу в США на президентських виборах, адже війна закінчиться нібито у 2025 році.

"У будь-якому разі, я думаю, що війна закінчиться наступного року, буде це та, чи інша адміністрація, і саме після війни буде легше перезавантажити стосунки з будь-якою адміністрацією, чи то "демократ", чи то "республіканець"", — сказав Кобахідзе.

Прем’єр-міністр Грузії заявив, що має певний оптимізм від того, що війна в Україні закінчиться, адже це дозволить налагодити Тбілісі відносини з Вашингтоном. Разом з тим, грузинський лідер вважає, якщо війна затягнеться на рік, тоді це стане катастрофою не лише Україні, але й для інших країн.

"Це буде така велика біда для всього регіону, не тільки для України, конкретно для країни, яка сьогодні перебуває у стані війни. Це буде така велика біда для всього регіону, що відкриття переговорів уже не буде взагалі актуальною темою, тому що все переплетено і пов'язано. Вкрай важливо, щоб війна в Україні закінчилася якомога швидше", — заявив Кобахідзе.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Фінляндії Александр Стубб зробив заяву про необхідність мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про заяву Зеленського у який він вказав на готовність України до мирних переговорів з Путіним та назвав умови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини