Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський готовий говорити з Путіним щодо закінчення війни: які умови назвав президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський готовий говорити з Путіним щодо закінчення війни: які умови назвав президент

Володимир Зеленський заявив, що для нього немає значення з ким розмовляти, щоб закінчити війну в Україні, зокрема висловив готовність говорити з Путіним.

21 липня 2024, 14:53 comments14440
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий до мирних переговорів з російським диктатором Володимиром Путіним. За словами Зеленського, якщо "ми хочемо закінчити війну", то Україна разом з партнерами буде говорити з тим, хто "усе вирішує в Росії". 

Зеленський готовий говорити з Путіним щодо закінчення війни: які умови назвав президент

Зеленський готовий говорити з Путіним про закінчення війни в Україні

Володимир Зеленський в інтерв'ю виданню BBC допустив мирні переговори України з Росією, зокрема і з її лідером Володимиром Путіним. За словами президента, Україна готова домовлятись з російським диктатором, однак на умовах статуту ООН, а також залучати до переговорів своїх партнерів.

"Ми завжди казали, якщо на другому Саміті миру буде готовий план, якщо Росія готова обговорювати цей план і домовлятися про закінчення війни згідно з статутом ООН… то ми будемо готові говорити разом з партнерами з представниками РФ", — сказав Зеленський.

Президент наголосив, що Україна також готова говорити з Путіним, щоб закінчити війну в Україні, яку розпочав російський диктатор.

"І чи це Путін, чи не Путін. Яка різниця? Якщо ми хочемо закінчити війну, і у нас є всі сили для цього, якщо світ буде об’єднаний навколо України, ми говоритимемо з тими, хто все вирішує у Росії", — додав Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський розповів про українські втрати на війні. За словами президента, вони збільшуються, однак Україна намагається мінімізувати втрати та порівняв їх співвідношення з російськими. 

Також "Коментарі" писали про те, як речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на заклик президента Володимира Зеленського щодо переговорів для закінчення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини