Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Не в позитивну сторону": Зеленський розповів про втрати України на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не в позитивну сторону": Зеленський розповів про втрати України на війні

Володимир Зеленський розповів, що для нього болюче питання про втрати України на війні, які кожного дня рухаються не в позитивну сторону.

21 липня 2024, 13:15 comments2603
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що знає кількість людей, які втрачає Україна на війні проти Росії. Однак, президент відмовився озвучити українські втрати вказавши, що цим може скористатись Росія.

"Не в позитивну сторону": Зеленський розповів про втрати України на війні

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв'ю для BBC розповів про втрати України на війні.

"Я знаю, скільки людей ми втрачаємо щодня, для мене це дуже болюче і важливе питання. Я кожного дня, на жаль, бачу ці зміни. І вони не в позитивну сторону. Менше не стає. І я зараз не можу сказати вам цю кількість, тому що такий момент, ми не хочемо, щоб росіяни знали всю інформацію", — заявив Зеленський.

На питання журналіста, як довго Україна може зазнавати таких значних втрат на війні, Зеленський зазначив, що це залежить від кількох факторів.

"Це залежить передусім від морального духу військових, морального духу народу, який працює, щоб у військових були гроші зарплати. Це залежить від єдності між військовими і цивільними в Україні. Ми можемо боротись до перемоги, але якщо усі ці елементи будуть працювати. На це треба дивитись, це головні фактори", — сказав Зеленський.

Зеленський наголосив, що Україна намагається мінімізувати втрати на війні. За словами президента, існує велика різниця між вбитими та пораненими. В Україні на одного вбитого 6-8 поранених військових, тоді як в Росії на одного вбитого – 2-3 поранених. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав спосіб закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що в Росії відреагували образами на заяву президента України щодо переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини