Головна Новини Суспільство Війна з Росією Представник Росії виступив проти української мови
commentss НОВИНИ Всі новини

Представник Росії виступив проти української мови

Представник Росії в ООН Василь Небензя обурився, почувши українську мову, якою говорив представник України

24 серпня 2023, 22:42 comments5900
Поділіться публікацією:

Постійний представник РФ при ООН Василь Небензя обурився, що під час свого виступу колишній уповноважений з прав дитини при президенті України Микола Кулеба використовував рідну українську мову. Про це повідомляють "Коментарі".

Представник Росії виступив проти української мови

Представник РФ в ООН Василь Небензя

Слідом за цим Небензя, звертаючись до американського ведучого засідання, заявив, що українська не є робочою мовою ООН і Кулебі слід користуватися російською чи англійською мовами аба забезпечити переклад. За словами Небензі, він та його колеги були змушені слухати 15 хвилин незрозумілу їм промову. Втім, мабуть, Небензя трохи злукавив, бо він спробував заговорити українською. Не дуже вдало, але з його вуст все ж таки зазвучало сумно відома "азіровка", жахливе звучання якої відоме багатьом українцям.  

— Виступи можуть бути мовами, які не входять до списку офіційних мов ООН. Але в такому разі виступаючий самостійно забезпечує переклад однією з офіційних мов ООН. Це не було зроблено. У результаті члени Ради безпеки витратили 15 хвилин на заслуховування промови, яку ніхто, окрім тих, хто розмовляє українською та російською, не розумів, — заявив обурено Небензя.

Нагадаємо, що 24 серпня Радбез ООН проводив засідання щодо України по запиту США та Албанії. Однією з тем, що обговорювалися, стала проблема захисту українських дітей в умовах путінської агресії. Керівник організації Save Ukraine, колишній уповноважений з прав дитини при президенті України Микола Кулеба напередодні заявив, що має намір "говорити від імені дітей, які постраждали від наслідків російської агресії, весь світ має почути історію тих, у кого вкрали дитинство, кого сьогодні використовують як зброю" .

Як зазначила постійний представник США при ООН Лінда Томас-Грінфілд, Вашингтон і надалі наголошуватиме на "руйнівних наслідках неспровокованого повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, у тому числі на засіданні 24 серпня, на якому обговорюватиметься захист цивільного населення, включаючи дітей".

Тим часом, Олена Зеленська у День Незалежності з'явилася у незвичайній вишиванці.

Цифри від ООН, що шокують: скільки людей загинуло під час війни в Україні.

А кремлівський пропагандист зробив заяву про смерть Пригожина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

25 серпня 2023, 04:56

Вибачьте мені але сама присутність цієї дупи у Радбезі ООН - це злочин проти людства! УКРАЇНА ОДНА З ЗАСНОВНИКІВ ООН І САМЕ ЇЇ ГОЛОС МАЄ ЛУНАТИ НЕ МЕНШ ДОСТОЙНО ЗА АНГЛІЙСЬКУ, ФРАНЦУЗЬКУ ТА ІНШІ МОВИ. ОЦЕ СТРАХІТТЯ ЯК І САМА ОДИЧАЛА МОСКОВІЯ МАЮТЬ БУТИ ВИДАЛЕНІ З РАДБЕЗУ БО В НЕЗАКОННИЙ СПОСІБ ТУДИ ВДЕРЛИСЯ!!!


Новини