Головна Новини Суспільство Війна з Росією ППО «проспала»: у Севастополі у вогні резервуари з паливом
commentss НОВИНИ Всі новини

ППО «проспала»: у Севастополі у вогні резервуари з паливом

Окупанти заявили про атаку БПЛА на Севастополь

29 квітня 2023, 08:05
Поділіться публікацією:

У ніч проти 29 квітня невідомий безпілотник атакував резервуар з паливом окупантів у Козачій бухті Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв у себе в Telegram.

ППО «проспала»: у Севастополі у вогні резервуари з паливом

Вибух у Севастополі. Фото: із відкритих джерел

"Горить резервуар з паливом у районі вулиці Братів Манганарі в Козачій бухті. За попередньою інформацією, спалах стався через влучення БПЛА. На місці працюють усі необхідні спецслужби. Площу пожежі близько 1000 кв м, пожежі присвоєно 4 клас", — заявив гауляйтер.

Развожаєв також повідомив, що інформація про постраждалих наразі уточнюється. Тим часом, російські паблики публікують кадри з місця подій. На фото та відео видно, що спалах досить масштабний.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що свідчить заява посла КНР у Франції про "російський Крим" – на що розрахунок.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у квітні активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини