Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повітряна тривога по всій Україні: чутно роботу ППО в Чернівецькій, Одеській, Рівненьскій та інших областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Повітряна тривога по всій Україні: чутно роботу ППО в Чернівецькій, Одеській, Рівненьскій та інших областях

13 жовтня Російська Федерація розпочала черговий обстріл України.

13 жовтня 2022, 16:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

13 жовтня по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. В деяких містах повідомляють про удари ракетами, дронами-камікадзе, прольоти снарядів та роботу ППО.

Повітряна тривога по всій Україні: чутно роботу ППО в Чернівецькій, Одеській, Рівненьскій та інших областях

Карта повітряних тривог України за 13 жовтня. Фото з відкритих джерел

Станом на 17:00 відомо, що протиповітряна оборона вдало відпрацювало в Одеській та Вінницькій області. Про це заявили місцеві органи влади.

Також Чернівецька військова адміністрація повідомила, що було зафіксовано проліт російської ракети над Буковиною. Пізніше було  голова ОВА зазначив, що в Чернівецькій області працює ППО. Це вперше від початку повномасштабного вторгнення Росія здійснила атаку в цій області.

ППО працювало і в Тернопільській області, де збило російські ракети. Також надходить інформація про роботу протиповітряних систем у Рівненській області. Окрім того, надходили повідомлення про вибухи у Львівській області.

Влада України просить усіх перейти в укриття та залишатись там до завершення повітряної тривоги у своїх областях. Більш детальнішу інформацію місцеві органи влади обіцяють повідомити згодом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про російську терористичну атаку 10 жовтня. Тоді Російська Федерація випустила по Україні 84 ракети шести різних типів. ЗСУ вдалось збити 43 російські ракети. Також РФ атакувала Україну іранськими дронами. В наслідок терористичного нападу Росії в Україні загинуло 19 осіб.

Також "Коментарі" повідомляли про українського пілота, який збив п'ять іранських дронів-камікадзе Shahed-136 — три на півдні та два на Вінниччині. 12 жовтня літак пілота вийшов з ладу і українцю довелось катапультуватись.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://alerts.in.ua/

Новини