Головна Новини Суспільство Війна з Росією Велика кількість вибухів у Києві, Львові, Запоріжжі, Хмельницькому, Житомирі, Полтаві, Миколаєві, Вінниці
commentss НОВИНИ Всі новини

Велика кількість вибухів у Києві, Львові, Запоріжжі, Хмельницькому, Житомирі, Полтаві, Миколаєві, Вінниці

Росія почала масовий обстріл українських міст

10 жовтня 2022, 09:57 comments1741
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

10 жовтня, з ранку в по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Близько 8 години ранку вибухи було чутно в Києві, а з часом і в інших містах країни. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Велика кількість вибухів у Києві, Львові, Запоріжжі, Хмельницькому, Житомирі, Полтаві, Миколаєві, Вінниці

Велика кількість вибухів у Києві, Львові, Запоріжжі, Хмельницькому, Житомирі, Полтаві, Миколаєві, Вінниці. Фото карта повітряної тривоги

Російська Федерація почала масивний ракетний обстріл української території 10 жовтня. Ракети обстрілюють десятки українських міст. Місцеві голови областей та мери населених пунктів повідомляють про роботу ППО та прильоти, також просять усіх перейти в укриття.

Перші атаки на Київ відбулись близько 8 години ранку. За інформацією мера міста Віталія Кличка ракети поцілили в центр міста, тобто в Шевченківському районі та в Солом’янському районі. Кличко також просить не їхати в столицю громадян передмість Києва. На місцях влучань працюють правоохоронці та рятувальні служби, окрім того, було перекрито деякі вулиці в центральній частині міста. Повідомляють, що в частині міста немає електроенергії.

Через годину почала з’являтись інформація про удари по Львову. Спочатку місцеві ЗМІ повідомляли про три прильоти, а потім ще два. За попередньою інформацією є кілька пошкоджених об’єктів енергетичної інфраструктури у місті. У деяких районах міста відсутня вода та електроенергія.

Також повідомлення про вибухи надходять з Житомира, Запоріжжя, Полтави, Вінниці, Хмельницького, Миколаєва та інших міст.

Станом на 9:50 мер Віталій Кім повідомив, щоб українці йшли в укриття, адже Російська Федерація запустила нову серію ракет зі своєї території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про обстріли в столиці України. 

Також "Коментарі" писали про зруйнований під'їзд у Запоріжжі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини