Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Повільний" контрнаступ ЗСУ: Залужний дав відповідь усім критикам
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повільний" контрнаступ ЗСУ: Залужний дав відповідь усім критикам

Валерій Залужний заявив, що контрнаступ ЗСУ - це не шоу, кожен метр дається кров'ю

30 червня 2023, 13:04 comments4579
Поділіться публікацією:

Українські захисники платять кров'ю за кожен метр просування на фронті, тому головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного дратують коментарі про те, що контрнаступ відбувається повільніше, ніж очікувалося. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Валерія Залужного в інтерв'ю The Washington Post.

"Повільний" контрнаступ ЗСУ: Залужний дав відповідь усім критикам

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

Валерій Залужний заявив, що в ньому викликає роздратування, коли він чує, що анонсований раніше контрнаступ української армії на сході та півдні країни почався повільніше, ніж очікувалося. Так, українські війська просуваються щодня – навіть, якщо це лише 500 метрів.                           

"Це не шоу, за яким увесь світ дивиться і на яке робить ставки чи щось таке. Щодня, кожен метр дається кров'ю", — наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Залужний наголосив, що для того, щоб український контрнаступ просувався швидше, українській армії потрібно набагато більше зброї, боєприпасів, у тому числі й винищувачі F-16 для того, щоб досягти переваг у повітрі.                                                 

"Без повного постачання ці плани взагалі неможливі. Але вони виконуються. Так, можливо, не так швидко, як хотілося б учасникам шоу, спостерігачам, але це їхні проблеми", — наголосив Валерій Залужний.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розпад Росії та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Пригожина. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ наступають та вирівнюють фронт: подробиці від Міноборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини