Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повідомили, коли відновлять енергосистему України
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомили, коли відновлять енергосистему України

Топменеджер української енергетичної компанії запевняє, що світло з'явиться в більшості громадян України "максимум завтра".

23 листопада 2022, 21:25 comments1058
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

23 листопада Україна зазнала чергового масового ракетного удару від Росії. Великі міста України було знеструмлено, але топменеджер енергетичної компанії повідомив, коли зможуть відновити енергопостачання в українських містах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Forbes.

Повідомили, коли відновлять енергосистему України

Повідомили, коли з'явиться світло. Фото: з відкритих джерел

Росія запустила 70 ракет по території України, більшість з яких була направлена на об'єкти енергетичної інфраструктури. ЗСУ за допомогою ППО вдалось збити 51 російську ракету.

Попри успішні дії української протиповітряної оборони, частина ракет все ж пошкодила об'єкти критичної енергоструктури. Світло зникло в багатьох областях України, включно з великими містами. Окрім зникнення енергетики по території України, проблеми відчули і сусідні країни. В Молдові заявили, про перебої з електропостачанням.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що наразі в столиці 80% жителів без світла. Попри такі заяви влади Києва, українська енергетика має відновитись впродовж 24 годин. "Максимум завтра" повідомив на умовах анонімності топ керівник української енергетичної компанії.

Подібні висловлювання прозвучали і в Офісі президента України

"Систему піднімають вже. Є технічні нюанси. Але все не так погано", — стверджує видання Forbes.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки з якими зіштовхнулись жителі України через ракетні обстріли 23 листопада. 

Також "Коментарі" писали про брехливу інформацію, яку росіяни поширюють про українські енергосистеми. Одним з найпопулярніших фейків є те, що енергосистему вимикають нібито не через ракетні удари Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини