Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Повернути силою російської зброї": у Росії заявили про нові територіальні претензії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повернути силою російської зброї": у Росії заявили про нові територіальні претензії

Росія хоче повернути собі втрачені сто років тому території Російської імперії

4 жовтня 2023, 19:20 comments7118
Поділіться публікацією:

Російський "губернатор" окупованої частини Запорізької області Євген Балицький заявив, що Фінляндія, Естонія, Латвія, Литва та Польща мають бути повернені до складу РФ "силою російської зброї", оскільки їх населення є нащадками підданих Російської імперії. Про це повідомляють "Коментарі".

"Повернути силою російської зброї": у Росії заявили про нові територіальні претензії

Євген Балицький

В інтерв'ю російській журналістці він нагадав, що до 1917 року згадані території входили до складу Російської імперії, тому мають бути, на його думку, повернуті Росії. Шлях для цього Балицький, який представляв у парламенті України до своєї зради Партію регіонів та Опозиційний блок, бачить лише озброєний. Дипломатія можлива, зазначив зрадник, але все ж таки пріоритет у розширенні свого панування Росія віддаватиме "силі російської зброї".

— Російська імперія, коли хитнулася після більшовицького перевороту і пішла іншим шляхом розвитку, втратила дуже багато своїх підданих. Я зараз про землі не говорю — це само собою — я розумію, що це і Варшава, і Гельсінгфорс-Хельсінкі, і Ревель (Таллін — ред.), і Лієпая, і само собою Прибалтика вся. Це все наші землі та наші люди там живуть, – каже Балицький. — Ми можемо це повернути лише силою російської зброї. Повернути свої землі, своїх підданих. Тоді Російської імперії, зараз – Російської Федерації.

Мета повернення, за версією рашиста, порятунок цих людей та всього світу від "Содома та Гоморри", які "зараз творяться в Європі".

Нагадаємо, що в історії Польщі було п'ять розділів – у 1772, 1793, 1795, 1815 та 1939 роках. Останнім, п'ятим розділом, у Польщі вважають пакт Молотова-Ріббентропа, під час якого більшість країни була окупована нацистською Німеччиною, західні області — Радянським Союзом. Зараз Польща створює одну з найбільших армій Європи.

Тим часом, після своєї відставки Маккарті раптом згадав про Путіна: що заявив республіканець.

У Севастополі лунають сильні вибухи та постріли: подробиці.

А в Росії засудили фотографа до 13 років за підпал воєнкомату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 жовтня 2023, 18:33

Партнери корумпованого вождя навмисно підіграють йому для затягування війни. Поки Великий Брехун маніпулює світом, розповідаючи, що він захищає весь світ від Путіна. Якщо не дадуть йому все більше грошей та заліза. Програє Шахрай, Путін піде далі. Російськи партнери створюють йому відповідний антураж підігруваннями.


Новини