Головна Новини Суспільство Війна з Росією Коли закінчиться війна в Україні: "потужний" прогноз Жданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли закінчиться війна в Україні: "потужний" прогноз Жданова

Військовий оглядач Олег Жданов прогнозував закінчення війни в Україні у 2024 році.

25 серпня 2024, 13:50 comments12661
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Полковник запасу ЗСУ та популярний військовий оглядач Олег Жданов у серпні 2023 року зробив прогноз та назвав крайній термін закінчення війни в Україні. За словами Жданова, це мало статись до Дня Незалежності України у 2024 році.

Коли закінчиться війна в Україні: "потужний" прогноз Жданова

Жданов прогнозував закінчення війни в Україні до 24 серпня 2024 року. Фото з відкритих джерел

Олег Жданов в одному зі своїх інтерв’ю дав прогноз про те, коли закінчиться війна в Україні. Військовий оглядач припустив, що мир в Україні настане у 2024 році.

"День незалежності України в 2024 році ми будемо святкувати в статусі країни, в якій нарешті настав мир. Навряд чи війна затягнеться довше. Думаю, крайній термін закінчення цієї війни – травень 2024 року", — сказав Жданов.

Український блогер у своєму прогнозі покладався на вибори США. За словами Жданова, початок передвиборчої кампанії у США починається в той період, а перемога України у війні стала б "золотою карткою" Джо Байдена, яка б збільшила його шанси на перемогу на президентських виборах.

Попри прогноз Жданова щодо закінчення війни, Україна 24 серпня 2024 року втретє відзначила незалежність в стані війни. Крім того, Джо Байден відмовився брати участь у президентських виборах США.

Як повідомляв портал "Коментарі", це не перший прогноз щодо закінчення війни в Україні, який не збувся. Наприклад лідер Чечні Рамзан Кадиров у грудні 2023 року заявив, що війна в Україні закінчиться у червні-липні 2024 року. Попри те, що передбачення Кадирова не збулось, у серпні 2024 року чеченський бойовик дав новий прогноз закінчення війни – до кінця цього року. 

Також регулярно прогнози про закінчення війни озвучують тарологи, мольфари та "експерти", які пов’язані з езотерикою. Наприклад у грудні 2022 року перуанські шамани назвали датою закінчення війни в Україні серпень 2023 року, а так званий астролог Влад Росс у лютому 2023 року прогнозував "цілковиту поразку" для Росії у квітні того ж року. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини