Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потрібно допомогти Україні перемогти: глава МЗС Британії звернувся із закликом до союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно допомогти Україні перемогти: глава МЗС Британії звернувся із закликом до союзників

Глава МЗС Британії закликав збільшити виробництво зброї, щоб допомогти Україні перемогти

30 листопада 2023, 09:40
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Великобританії Девід Кемерон закликав західних союзників колективно збільшити виробництво зброї, щоб допомогти Україні на шляху до перемоги у війні проти РФ. Як повідомляє портал "Коментарі", його заяву на засіданні НАТО в Брюсселі наводить The Telegraph.

Потрібно допомогти Україні перемогти: глава МЗС Британії звернувся із закликом до союзників

Глава МЗС Великобританії Девід Кемерон. Фото: із відкритих джерел

Кемерон зазначив, що НАТО здатне протриматися довше у підтримці України, ніж на це сподівається РФ, додавши, що сукупна економічна міць Альянсу в 30 разів перевищує російську.                                                                    

Глава британського МЗС закликав країни-члени Альянсу використати свою колективну перевагу для надання Україні достатньої кількості зброї.

Міністр сказав, що члени Альянсу повинні прагнути підписати більше багаторічних угод з різними країнами, щоб переконати виробників озброєнь збільшити виробництво, щоб задовольнити потреби України принаймні наступні два роки.

"Два тижні тому я був в Україні і говорив, що ми повинні зробити все можливе, щоб допомогти українцям відобразити цю жахливу агресію Путіна. Я добиватимусь консенсусу щодо цієї позиції тут, в НАТО", – зазначив міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія у 2024 році витратить на армію майже третину бюджету: про що це говорить і до чого може спричинити.                                                                    

Також видання "Коментарі" повідомляло – Столтенберг зробив заяву про великі втрати росіян у війні: чи це зупинить Путіна.

Раніше "Коментарі" повідомляли – чому знову з'явилася інформація про конфлікт між Зеленським та Залужним: що відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини