Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців": як відреагували в ОП
commentss НОВИНИ Всі новини

Посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців": як відреагували в ОП

РФ заявляє, що бійці "Азову" заслуговують на принизливу смерть

30 липня 2022, 11:39 comments1504
Поділіться публікацією:

Посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців": як відреагували в ОП

Українські воїни на "Азовсталі". Фото - "Азов"

Посольство Росії у Великій Британії заявило, що полонених бійців полку "Азов" потрібно страчувати шляхом повішення, оскільки вони "несправжні солдати". Така заява була опублікована на офіційній сторінці посольства у Twitter.

29 липня було завдано удару по колонії в Оленівці, де утримувалися українські військовополонені, у тому числі бійці "Азова". Незабаром у своїх повідомленнях російські пропагандисти почали розповідати, що "ЗСУ прицільно били бараками, де утримуються полонені українські військові", отже, зазначають росіяни – люди загинули від удару з боку ЗСУ.

Через деякий час на офіційній сторінці посольства РФ у Великобританії у Twitter з'явився наступний пост:

"Бойовики "Азова" заслуговують на страту, але смерті не через розстріл, а через повішення, тому що вони несправжні солдати. Вони заслуговують на принизливу смерть".

Twitter помітив цей пост як порушуючий правила щодо розпалювання ненависті. Проте доступу до нього не закрито.

Посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених ”азовців”: як відреагували в ОП - фото 2
В Офісі президента відреагували на пост посольства РФ у Великій Британії. Глава ВП Андрій Єрмак зазначив у своєму Telegram-каналі, що Росія — це країна-терорист, а міркувати про те, що люди заслуговують на страту людей через повішення в 21 столітті можуть тільки дикуни.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму новому відео розповів, що війна, найімовірніше, не завершиться до кінця 2022 року. Це означає, що на українців чекає важка зима в умовах війни. Геращенко розповів, як варто до неї підготуватись.

Також портал новин "Коментарі" інформував читачів про те, що ЗСУ звільнили одне з сіл на Донецькому напрямку. Українська армія не лише стримує ворожий наступ, а й переходить у контрнаступ. Варто зазначити, що росіяни не залишають спроб підійти ближче до Сіверська, Бахмута і далі вирушити на Слов'янськ. Так, окупанти встановили свій контроль над селом Стряпівка під Соледаром, а до цього окупували селище Новолуганське біля Світлодарська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 липня 2022, 12:50

УСІМ СЕКРЕТНИМ СПЕЦСЛУЖБАМ ЄВРОПИ, США ТА ВЕЛИКОЇ БРИТАНІЇ ТРАБА РОПОЧАТИ НЕГАЙНУ ПОВНУ 100% ЛІКВІДАЦІЮ УСІЄЇ ШПИГУНСЬКОЇ РЕЗЕДЕНТУРИ ТА АГЕНТУРИ ФСБ ПІД ПРИКРИТТЯМ У СВОЇХ КРАЇНАХ, ЩОБ ПОЗБАВИТИ ТЕРОРЕСТИЧНУ РАШКУ БУДЬ ЯКИХ РОЗВІДУВАЛЬНИХ ОПЕРАЦІЙ ТА ПРОВЕДЕННЯ АНТИДЕРЖАВНИХ ЗАВОРУШЕНЬ ТА ВБИВСТВ У СВОЇХ ДЕРЖАВАХ...!!! РАКОВІ МЕТАСТАЗИ РАШИСЬКОЇ ФСБ У ЦИХ ДЕРЖАВАХ МАЮТЬ БУТИ НЕГАЙНО ОРГЕНТНО ЛІКВІДОВАНІ І ПОЗБАВЛЕНІ БУДЬ ЯКИХ МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ СВОГО ВІДНОВЛЕННЯ...!!!

Ігор

30 липня 2022, 11:51

Їм треба було воювати за містом. Більше 6000 до останього чіплялись за життя. Не схотіли прориватись з боєм - гідно загинути в бою - пішли на угоду з дияволом - обрали сором. Це вони іншим підготували долю: "До останього маріупольці" або, як їх головнокорумпований: "До останього українця". Їх навіть США визнавали огидними. Втрутились вищі сили. Якщо не згодні, знайдіть в собі мужність визнали Бога зрадником, а Біблію - російськими наративами. Український народ, понад усе! Спадуть Зе-кайданки корумпованих!


Новини