Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ звільнили одне із сіл на Донецькому напрямку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили одне із сіл на Донецькому напрямку (ВІДЕО)

Українська армія не лише стримує ворожий наступ, а й переходить у контрнаступ.

29 липня 2022, 18:25
Поділіться публікацією:

Українські захисники не лише ефективно обороняються, зупиняючи масований наступ росіян на Донбасі, а й перехотять в атаку. Так ЗСУ звільнили від російських окупантів одне із сіл на Донеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха.

ЗСУ звільнили одне із сіл на Донецькому напрямку (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

У повідомленні йдеться, що нещодавно спільними зусиллями з 24-м окремим штурмовим батальйоном "Айдар" звільнено і остаточно зачищено від ворога один із населених пунктів на Донецькому напрямку.

"Зараз село більше схоже на привид: "мертва" військова техніка, розбиті будинки та страшні спогади цивільного населення", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що росіяни не залишають спроб підійти ближче до Сіверська, Бахмута і далі вирушити на Слов'янськ. Вчора стало відомо, що окупанти встановили свій контроль над селом Стряпівка під Соледаром, а до цього окупували селище Новолуганське біля Світлодарська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни заявили про загибель 53 українських полонених, в українській розвідці та Генштабі ЗСУ розповіли, хто стріляв.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час свого звернення до українців Володимир Зеленський заявив, що жодна країна у світі не вкладається у тероризм більше, ніж Росія, і це потребує юридичної реакції. Так він відреагував на те, що сенат США ухвалив резолюцію, яка закликає Держдеп визнати Росію державою-спонсором тероризму через події в Україні, Чечні, Грузії та Сирії. Що це означає? До чого може спричинити? Наше видання із цими питаннями звернулося до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини