Головна Новини Суспільство Війна з Росією Посол Німеччини назвав мінімальний термін, скільки ще правитиме Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Німеччини назвав мінімальний термін, скільки ще правитиме Путін

Посол Німеччини в Росії Олександр Граф Ламбсдорф вважає, що Путін правитиме РФ як мінімум до 2030 року, проблем зі здоров'ям немає

23 грудня 2023, 12:10 comments1668
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін не збирається вести переговори з Україною і продовжуватиме воювати. Жодної загрози його владі в Росії немає і не передбачається ще як мінімум до 2030-го року. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі каналу ARD зробив посол Німеччини в Росії Олександр Граф Ламбсдорф.

Посол Німеччини назвав мінімальний термін, скільки ще правитиме Путін

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Німецький дипломат зазначив, що Володимир Путін знову підтвердив свої військові цілі та взагалі не бажає вести переговори.

"Немає жодних ознак того, що Путін змінить свою позицію після виборів у 2024 році. Ніщо не вказує на можливу заміну Путіна. Переобрання Путіна слід очікувати. Я не бачу жодних недоліків у путінській системі", — сказав Ламбсдорф.

Посол зазначив, що не побачив жодних ознак, що Путін має проблеми зі здоров'ям.

Дипломат підтримав подальше посилення санкцій проти Росії, проте визнав, що вони "не є вимикачем світла".

"Ви не активуєте санкцію і водночас не змінюєте поведінку сторони, на яку накладено санкції. Санкції покликані збільшити ціну певної поведінки. І це доведено", — підсумував Граф Ламбсдорф.

Читайте також на порталі "Коментарі" — західні топ-чиновники дотримуються думки, що Росія вже стратегічно програла війну в Україні. Втім, українські чиновники скептичніші і застерігають, що російський диктатор Володимир Путін і надалі прагне не просто утримати вже окуповані території, а й розширити зону окупації. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається на дипломатичному та військовому фронтах: до чого готуватись Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини