Головна Новини Суспільство Війна з Росією Портников назвав єдину можливість закінчити війну: що потрібно зробити
commentss НОВИНИ Всі новини

Портников назвав єдину можливість закінчити війну: що потрібно зробити

Удари вглиб Росії можуть наблизити закінчення війни в Україні.

15 вересня 2024, 20:00 comments1185
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Політичний оглядач та журналіст Віталій Портников вважає, що перенесення війни на територію Росії є єдиним можливим варіантом закінчити війну в Україні. За його словами, українські сили зможуть створити такі умови для населення РФ, що воно не буде готовим до такого життя.

Портников назвав єдину можливість закінчити війну: що потрібно зробити

Український журналіст Віталій Портников. Фото з відкритих джерел

Віталій Портников в інтерв’ю Oboz.ua відреагував на заяви очільника Пентагону Ллойда Остіна, який вказав, що надання дозволу Україні на використання далекобійної зброї не змінить ситуацію у війні. За словами українського журналіста, завдяки ударам вглиб РФ Україна буде здатна знищувати арсенал Росії, чим зменшить удари по українській території.

Крім того, далекобійна зброя може стати фактором до переговорів у війні між Україною та Росією.

"Ми зможемо домовлятися з Росією, що вона припиняє свої обстріли української інфраструктури, в обмін на те, що ми не знищимо російську енергетичну інфраструктуру чи нафтобази. У нас вже буде можливість говорити про це, тому що в нас є зброя, щоб це зробити", — вважає Портников.

За його словами, єдиний шанс закінчити війну в Україні, це зробити так, щоб військові дії відбувались на російських землях. Портников стверджує, що це буде тиск на російський народ і змусити його до переговорів.

"Єдина можливість говорити про закінчення війни в найближчі 10 років – це перенесення війни на територію Росії. Щоб Росія розуміла, що так, вона може виснажити Україну і перетворити її на дике поле, але таким диким полем може стати і європейська частина Росії, де проживає більшість населення РФ, яке може виявитися до цього неготовим", — вважає Портников.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав слабке місце Путіна, яке змусить російського диктатора піти на переговори.

Також "Коментарі" писали, що Портников назвав умови через які Росія буде згодна йти на мирні переговори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини