Головна Новини Суспільство Війна з Росією Польща та Великобританія збудують тимчасові містечка у двох областях України
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща та Великобританія збудують тимчасові містечка у двох областях України

Європейські країни побудують два тимчасових містечка у Львівській та Полтавській областях, щоб забезпечити житлом 700 українців.

28 березня 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Союзники України Польща та Великобританія оголосили, що збудують тимчасові селища для українських біженців, які постраждали від війни. Тимчасові притулки будуть збудовані у двох українських областях: Львівській та Полтавській. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Польща та Великобританія збудують тимчасові містечка у двох областях України

Модульне містечко в Україні. Фото з відкритих джерел

Міністр закордонних справ Великобританії Джеймс Клеверлі повідомив, що його країна виділяє 10 млн фунтів стерлінгів (близько 12 млн доларів) на тимчасові притулки, енергоносії та іншу допомогу для біженців, які постраждали від військової агресії з боку Російської Федерації.

"Впродовж останнього року Путін продовжував атакувати цивільні будинки та інфраструктуру, за що український народ заплатив високу ціну. Це нове британсько-польське партнерство допоможе забезпечити світлом, теплом і домівками найбільш потребуючих", — зазначив Джеймс Клеверлі.

Британський чиновник повідомив, що міжнародна спільнота засуджує російську агресію та налаштована підтримувати український народ. Наразі відомо, що тимчасові селища будуть збудовані у Львівській та Полтавській областях і зможуть забезпечити житло понад 700 українцям. Нагадаймо, що від російської агресії кілька мільйонів українців змушені були залишити свої домівки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Болгарія відправила озброєння на мільярди доларів до України: що це за зброя.

Також "Коментарі" писали, що не тільки Німеччина відправила танки до України. Ще одна європейська країна оголосила про те, що танки Leopard доставлені в Україну. Таким чином Україна вже отримала від західних союзників 21 танк Leopard 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини