Головна Новини Суспільство Війна з Росією Польща передасть Україні ще 10 танків Leopard 2
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща передасть Україні ще 10 танків Leopard 2

Для українського контрнаступу

7 березня 2023, 16:59
Поділіться публікацією:

Польща передасть ще 10 танків Leopard 2 Україні цього тижня. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на заяву міністра оборони Польщі Маріуша Блащака.

Польща передасть Україні ще 10 танків Leopard 2

Польша підтримає Україну

"Цього тижня Польща поставить Україні ще 10 бойових танків Leopard 2 після того, як 24 лютого ми передали перші чотири одиниці", — повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

Також він заявив про запуск сервісного центру в Польщі, який займатиметься оновленням і обслуговуванням танків Leopard, що відправляються в Україну. Зокрема йдеться і про версію Leopard 1.

"Я сподіваюся, що мій німецький колега Борис Пісторіус переконає промисловість країни поставити запчастини для старих танків Leopard, які Польща зобов'язалася постачати в Україну", — додав Блащак.

Нагадаємо, що установки Patriot вже в Україні. Також Україна попросила США касетні боєприпаси, які вона зможе дронами скидати на голови рашистів. Зокрема, Україна просить від США протиброневі бомби, що містяться у касетних снарядах MK-20. Цей запит є доповненням до 155-мм артилерійських касетних снарядів, які Україна вже запросила.

Видання з посиланням на членів Палати представників Джейсона Кроу та Адама Сміта, які входять до комітету збройних сил, повідомляє, що Україна просить касетну авіабомбу MK-20 для скидання окремих вибухових речовин із безпілотників. Конгресмени заявили, що українські посадовці закликали законодавців США на Мюнхенській конференції з безпеки минулого місяця тиснути на Білий дім, щоб той схвалив відправлення касетних боєприпасів.

Тим часом, Лукашенко закотив істерику, обізвавши Зеленського гнидою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини