Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полковник ЗСУ назвав область на півночі України, яку може атакувати Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник ЗСУ назвав область на півночі України, яку може атакувати Росія

Росія може здійснити наступ на півночі України. Для цього потрібно зібрати 40-тисячний корпус російських солдатів.

13 лютого 2024, 16:33 comments1954
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Полковник Збройних сил України Петро Черник вважає, що Росія може здійснити новий наступ на північні області України. За його словами росіяни можуть атакувати Сумську область. Про це військовий експерт розповів в ефірі телемарафону.

Полковник ЗСУ назвав область на півночі України, яку може атакувати Росія

Росія може атакувати північ України. Фото з відкритих джерел

Петро Черник зазначив, що поведінка росіян непередбачувана, і вони постійно посилають диверсійні загони, які намагаються прорвати українські кордони.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно. Вони диверсійно-розвідувальні загони засилають нескінченно", — розповів Петро Черник.

За словами військового експерта чим більше українські солдати зможуть "вкласти в наші землі" російських окупантів, тим простіше буде майбутнім поколінням у наступних війнах проти Росії.

Полковник ЗСУ додав, що наразі не було виявлено, що Росія намагається організувати наступ на північ України.

"На цю хвилину я не бачу накопичення ресурсів. Цей ресурс має бути серйозний, і Росія вже не зможе його приховати. Це має бути щонайменше 40-тисячний корпус", — розповів Черник.

Військовий вважає, що для спроби атакувати північні області України Росія має накопичити 8 сотень танків, 2,5 тис. БМП, тисячі артустановок та військо у 40 тис. осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генерал Наєв розповів, як російська ДРГ намагалась прорвати український кордон на півночі.

Також "Коментарі" писали, що британські дослідники оцінили тривалість війни в Україні за втратами танків з боку Росії. Завдяки старим танкам з резервів Росія відновила свою техніку та може втрачати танки ще щонайменше три роки війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини