Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Поїхали – піз*и отримали": окупанти скаржаться своїм близьким, що їх б'ють ЗСУ - перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поїхали – піз*и отримали": окупанти скаржаться своїм близьким, що їх б'ють ЗСУ - перехоплення розмови

Окупант розповів дружині про перебіг війни в Україні

22 липня 2022, 18:27 comments1398
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення розмови окупанта зі своїми близькими. Відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

"Поїхали – піз*и отримали": окупанти скаржаться своїм близьким, що їх б'ють ЗСУ - перехоплення розмови

Армія РФ

Російські окупанти страждають від ЗСУ на Харківщині і не можуть захопити навіть одне село. Про це свідчить нова телефонна розмова загарбника, яку перехопила СБУ.

" В Ізюмі пацанів так ганяли, що вони всі "скінчилися". Їх пішохідним мостом ганяли без танків, без БМП… і просто так бігали туди. Збігають, піз*и отримають і назад вдадуться", – розповідає окупант своїй дружині.

Він скаржиться, що рашисти не можуть піти в наступ, бо мало людей. Тому їм не під силу захопити навіть одне село: "Ми не можемо село взяти одне. Поїхали – пізи отримали, 20 людей вбило, 100 поранених".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що посвідчення водія в Україні почнуть видавати за новими правилами: що зміниться. Щоб отримати документ, водіям потрібно буде зробити п'ять кроків – від теоретичної підготовки в автошколі до практичного іспиту у сервісному центрі МВС. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що стало відомо, скільки Нацбанк "надрукував" для держбюджету грошей. З початку повномасштабного вторгнення російських військ до України Нацбанк закупив військові облігації на 240 млрд. грн. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що Ізраїль знищив завод, який збирав іранські БПЛА в районі Дамаска. Об'єкт, на якому за іранськими технологіями збиралися БПЛА, був повністю зруйнований. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що із оголошення про експорт зерна є: чому це перемога України – що прописано у документі. Експерти розкрили деталі угоди щодо експорту зерна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини