Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк звинуватив Маска у допомозі роспропаганді в Twitter: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк звинуватив Маска у допомозі роспропаганді в Twitter: що відомо

Подоляк заявив, що своїми діями Маск вбиває репутацію соціальної мережі

1 лютого 2023, 19:16
Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента Михайло Подоляк звинуватив американського мільярдера та  власника соціальної мережі Twitter Ілона Маска у грі на російську пропаганду. Про це він написав у своїй соціальної мережі.

Подоляк звинуватив Маска у допомозі роспропаганді в Twitter: що відомо

Михайло Подоляк (фото з відкритих джерел)

За словами Подоляка, Маск в Twitter штучно знижує популярність офіційних сторінок української влади .

"Ілон, може, досить песимізувати офіційні акаунти українців і насильно скорочувати охоплення? Надто все очевидно ... Не треба допомагати безталанній ru-пропаганді. Їм це не допоможе, а репутація Twitter умирає. Може, потрібен регулятор, який пояснить власнику правила конкуренції?",- написав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Ілон Маск відреагував на поставки західних танків до України. Американський мільярдер Ілон Маск відреагував на майбутні поставки танків західного зразка в Україну. Власник Tesla назвав такі дії пасткою та порівняв ситуацію з Другою світовою війною. Ілон Маск прокоментував допис Річарда Гарріотта, який критикує танки. Американець вважає, що якими б могутніми вони не здавались, їх легко знищують дрони та інші засоби за допомогою супутникового націлювання.

Також "Коментарі" писали про те, що Маск у захваті від Путіна: про що говорять натяки мільярдера. Засновник компанії SpaceX, мільярдер Ілон Маск вкотре цього місяця виступив із заявами про російсько-українську війну. Цього разу написав у Twitter, що якщо РФ постане перед вибором: втратити Крим чи застосувати ядерну зброю, вона обере останнє. Політолог, експерт Аналітичної групи "Левіафан" Микола Мельник зазначає, що відбувається розкол у самій республіканській партії, яка раніше монолітно підтримувала допомогу Україні з боку США, засуджуючи російську агресію. Нині ж там, за словами Миколи Мельника, є серйозні розбіжності між тими, хто наполягає на продовженні та навіть збільшенні підтримки України – та іншим крилом, яке вважає, що треба таку допомогу згортати.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини