Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк відреагував на російську атаку по Кривому Рогу: геноцидна повсякденність
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк відреагував на російську атаку по Кривому Рогу: геноцидна повсякденність

Михайло Подоляк різко реагує на чергову атаку по цивільних будинкам в Україні та вказує, що це перетворилось на "геноцидну повсякденність"

31 липня 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на черговий удар російських сил по житловому будинку в Україні. Український чиновник назвав ці події "геноцидною повсякденністю". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк відреагував на російську атаку по Кривому Рогу: геноцидна повсякденність

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Російська ракета вранці влучила по багатоповерховому будинку в Кривому Розі. В наслідок дій російської армії щонайменше п'ятеро людей загинуло, серед них 45-річна жінка та її 10-річна донька. Крім того, повідомляється, що понад 50 людей зазнали різних ушкоджень. На чергову російську агресію відреагував Михайло Подоляк.

"Це вже якась геноцидна повсякденність... Кривий Ріг. Російська ракета руйнує черговий житловий будинок", — заявив Подоляк.

Представник Офісу Президента закликає світ закрити українське небо сучасними системами протиракетної оборони та протиповітряної оборони.

"Міжнародне право ніколи не працюватиме, якщо агресор не бачитиме, що за ним стає реальна сила. Сила починається із закриття українського неба системами ПРО/ППО", — пише Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу розповів, чому Росія збільшила інтенсивність ударів по Україні. За його словами таким чином росіяни відповідають на посилення атак по території РФ та нарощують інтенсивність атакуючи військові об'єкти в Україні. Однак російські бомбардування в Україні влучають у цивільні будинки, школи, лікарні, церкви та електростанції, убиваючи тисячі українців.

Також "Коментарі" писали, що у Путіна запитали, якою він бачить Україну після перемоги Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини