Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк різко критикує організації, які не розуміють природу війни: почніть думати
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк різко критикує організації, які не розуміють природу війни: почніть думати

Український чиновник вважає, що деякі міжнародні організації псують свою репутацію через заяви про атаку дронів на Росію.

31 серпня 2023, 13:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розкритикував позицію деяких міжнародних організацій, які вважають, що удари дронів по території Росії призводять до ескалації війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк різко критикує організації, які не розуміють природу війни: почніть думати

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Подоляк закликає "інтелектуалів" з певних міжнародних організацій "зрозуміти очевидне" та перераховує події, які можуть призвести до закінчення війни.

"Справжня деескалація можлива лише після виведення російських військ із суверенної території іншої держави, відновлення чинності міжнародного права… і, нарешті, обов’язковий розгром Росії", — пише Михайло Подоляк.

За словами радника ОП усі решта слів є "бутафорними" та такими, що підтримують російську агресію. Подоляк вважає, що критика ударів безпілотників по території Росії це лише заохочення до масових вбивств громадян України.

"Будь ласка, не руйнуйте свою "міжнародну репутацію" повністю. Почніть думати...", — звертається Подоляк до неназваних міжнародних організацій, які критикують удари безпілотників по РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник Зеленського прогнозує швидке звільнення українських земель і паралельно вказує на запуск процесів щодо повалення Путіна у Росії.

Також "Коментарі" писали, що в наслідок вдалих дій безпілотників Україна вперше знищила стратегічний ядерний бомбардувальник Ту-22М3 Російської Федерації. Ту-22М3. Це сталось у кінці серпня, коли дрони атакували російську військову авіабазу у "Сольці". ЗМІ вказують, що раніше ЗСУ пошкоджувала російські ядерні бомбардувальники, однак тепер фото свідчать про остаточне знищення техніки РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини