Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк прогнозує швидке закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк прогнозує швидке закінчення війни

Радник Зеленського вважає, що звільнення українських територій буде відбуватись швидше, а у Росії почнуться процеси повалення Путіна.

28 серпня 2023, 12:40 comments1887
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що українські війська будуть нарощувати швидкість просування окупованими територіями, що призведе до швидкого закінчення війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк прогнозує швидке закінчення війни

Подоляк прогнозує швидке закінчення війни та повалення Путіна. Фото з відкритих джерел

Український чиновник вважає, що внутрішня легітимність Путіна тримається на переконанні російських еліт, що російський диктатор ще не програв війну. Однак з втратою захоплених земель його позиції стануть слабші.

"У Кремлі розуміють невідворотне: що більше Росія втрачатиме окупованих територій, то швидше відбудеться падіння підтримки режиму", — пише Подоляк.

Михайло Подоляк вважає, що війна з Росією буде складна. Однак стверджує, що Україна не буде деокуповувати "кожен кілометр кров‘ю", як це відбувається у літньому контрнаступі.

"У міру просування на Півдні та виходу українських сил до адмінкордону з Кримом події набуватимуть іншого вигляду. Зрештою все закінчиться швидко і в один момент — так само, як і почалося", — пише Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Михайло Подоляк назвав три кроки, які значно прискорять поразку Росії. Подоляк вказує на необхідність посилення санкцій проти Росії, більшу допомогу західних партнерів для України та міжнародну ізоляцію вищого керівництва Кремля, включно з Володимиром Путіним.

Також "Коментарі" писали про керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова, який розповів, чому його попередній прогноз щодо українських військових, що мали зайти у Крим до кінця весни 2023 року не збувся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини