Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО)

Росіяни біснуються в соцмережах і хочуть продовження ракетних атак

29 грудня 2023, 12:47
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", цинізму росіян немає меж – вони радіють удару по мирних українських містах, внаслідок якого загиблі та поранені мирні громадяни. Коментатори не тільки схвалюють ракетний удар, а й бажають, щоби такі атаки по українцях російське командування завдавало щогодини.

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО)

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

Багато росіян пишуть про те, що задоволені таким подарунком для українців під ялинку, тим самим підтримуючи терористичні удари російських солдатів, іронізують.                         

Біль українців росіяни сприйняли на сміх та втіху. Вони також пишуть про нацизм, який "викорінюють", а також про те, що на цьому ударі не варто зупинятися та частішати такі обстріли українських міст.

Видно, що скрегочачи зубами росіяни зляться також через втрати російських окупантів в Україні. Адже практично в кожному другому коментарі йдеться, що це "відповідь" за загиблих терористів.                                                                   

Зазначимо, вночі та вранці 29 січня Росія влаштувала, схоже, безпрецедентну ракетно-дронову атаку на Україну. Під ударами опинилися практично всі великі міста, є численні прильоти, руйнування, загиблі та постраждалі. За словами президента України Володимира Зеленського, Росія запустила в Україні 110 ракет, а також безліч БПЛА. Про що свідчить характер цієї атаки? Чому все сталося саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — посол США відреагувала на масований ракетний удар РФ, закликавши Захід діяти (ФОТО).

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО) - фото 2

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО) - фото 3

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО) - фото 4

Подарунки доставлені: росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях (ФОТО) - фото 5




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини