Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поблизу Донецька пролунали сильні вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

Поблизу Донецька пролунали сильні вибухи

У місцевих пабликах публікую фото, як неподалік Донецька в небо піднімається густий стовп диму

3 травня 2023, 17:05
Поділіться публікацією:

В окупованому місті Моспіно, яке розташоване зовсім поруч із тимчасово окупованим Донецьком, пролунали вибухи. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Поблизу Донецька пролунали сильні вибухи

Вибух під Донецьком. Фото: з відкритих джерел

У пабликах вже з'явилися фото, на яких можна побачити сильну пожежу, а на відео чути звуки вибухів.

Докладнішої інформації з цього приводу поки що не надходило.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Брянській області Росії два дні поспіль підривають залізничні колії. 1 травня зійшов з рейок потяг із нафтопродуктами та пиломатеріалами. 2 травня із рейок зійшли вагони чергового вантажного поїзда. Про що говорить ця партизансько-диверсійна діяльність, а також атаки по території РФ, що почастішали, безпілотниками? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Рєзніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі визнали, що Україна атакувала резиденцію Путіна. При цьому речник президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін у цей час не перебував у Кремлі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини