Головна Новини Суспільство Війна з Росією Племінник Кадирова приїхав на південь України: у Кремлі йому знайшли посаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Племінник Кадирова приїхав на південь України: у Кремлі йому знайшли посаду

Племінник Кадирова приїхав на південь України, щоб бути "дивлячим"

9 грудня 2022, 13:17 comments2678
Поділіться публікацією:

На окуповану частину півдня України прибув племінник голови Чечні Рамзан Кадиров. У нього нібито особлива місія – контролювати призначених Росією "керівників" та грабувати території. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Племінник Кадирова приїхав на південь України: у Кремлі йому знайшли посаду

Рамзан Кадиров. Фото: РІА НОВИНИ

"Починають приїжджати (Ред. – на окуповану частину Запорізької області) нові гауляйтери. Цього тижня приїхав новий гастролер, який є племінником Рамзана Кадірова", – написав мер Мелітополя.

За його інформацією, племінник був у Чечні міністром аграрної політики. На думку Федорова, метою прибуття є пограбування окупованої частини області, зокрема, вивезення зерна.

Крім того, він близький родич Кадирова стежитиме, щоб "гроші йшли виключно у правильну кишеню", "кошмарити" громадянське населення, а головне – контролювати місцевих гауляйтерів.

Таку інформацію також підтверджують у Центрі журналістських розслідувань. Там повідомляють, що племінник Кадирова Хасан Ібрагімов став "представником" голови Чеченської республіки в окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей. В окупованому Мелітополі знаходиться урядова делегація із Чечні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ Словаччини Растислав Качер нагадав про спроби домовитися з Адольфом Гітлером у відповідь на ідеї щодо можливості переговорів із РФ. Про це він сказав на брифінгу під час візиту до Києва. Чому одні країни Європи вивчили уроки історії, інші – все ще ні? Якими і за яких умов можуть бути переговори між Києвом і Москвою? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ЗСУ вдарили по кублах окупантів у Запорізькій області: дуже багато "трисотих".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

9 грудня 2022, 18:30

все же знают, что конеголовый (наш бывший мер мелитополя) знатный нюхач - как и вальдемар кокосович.


Новини