Головна Новини Суспільство Війна з Росією План звільнення Криму вже розроблено: ГУР обіцяє хороші новини
commentss НОВИНИ Всі новини

План звільнення Криму вже розроблено: ГУР обіцяє хороші новини

Україна вже розробила план знищення Кримського мосту

25 серпня 2024, 00:30
Поділіться публікацією:

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що Сили оборони вже розробили план звільнення Криму та знищення Керченського мосту. 

План звільнення Криму вже розроблено: ГУР обіцяє хороші новини

ГУР запевнило, що Крим буде звільнено. Фото з відкритих джерел

За словами представника ГУР, для російських загарбників Крим важливий, як військова база та для перекидання військових і техніки. При цьому він запевнив, що Сили оборони мають плани щодо деокупації півострова.

"Ми всі хотіли б подивитися на годинник і сказати, що Кримський міст житиме ще 15 хвилин. Реальність — складніша. Безумовно, Сили оборони мають плани, як деокупації українських земель та півострова, так і знищення всіх речей, які цьому заважають. Ми не будемо давати анонси, як не робили попередні рази, коли завдавалися ефективні ураження", — сказав Андрій Юсов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українським військовослужбовцям на територіях Курської області РФ слід споруджувати траншеї та протитанкові загородження, заявили американські чиновники, військові та експерти, з якими поспілкувалася газета The New York Times. Як пише газета, на Курщині ЗСУ наразі не створили систему оборонних траншей, не мінували місцевість та не облаштовували протитанкові загородження. "Якщо ЗСУ не захищатимуть територію за допомогою траншей та мін, то утримати територію Курської області буде практично неможливо", — заявив старший віце-президент Центру стратегічних та міжнародних досліджень Сет Джонс.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що операція ЗСУ в Курській області не проводиться заради посилення переговорної позиції України для майбутніх перемовин з Росією. За словами Володимира Зеленського цілі наступу ЗСУ в Курській області полягають у поповненні обмінного фонду, завдані превентивного удару, щоб запобігти наступу РФ на Сумську область, а також у тому, щоби показати російському суспільству, що для російського диктатора "дорожче окупація території України, ніж захист власного населення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини