Головна Новини Суспільство Війна з Росією Питання днів чи тижнів: у Зеленського заінтригували заявою про посилення підтримки України
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання днів чи тижнів: у Зеленського заінтригували заявою про посилення підтримки України

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк не сумнівається, що незабаром Німеччина та інші лідери ЄС нададуть Україні потужну військову підтримку

20 січня 2023, 09:30
Поділіться публікацією:

Доля Європи вирішується на території України. Це вже зрозуміли багато європейських країн. І через дні, можливо. Тижня це зрозуміють лідери Європи, такі, як Німеччина. Тоді можна очікувати справді безпрецедентної військової підтримки України у війні проти країни-агресора. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Питання днів чи тижнів: у Зеленського заінтригували заявою про посилення підтримки України

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що Естонія, Латвія, Литва, Швеція, Данія, Фінляндія готові віддати всі Україні, бо розуміють, що доля Європи вирішується саме на кордонах України. І саме тут закінчиться ця війна, і саме тут можна локалізувати війну, не допустити її масштабування. Європейці чудово бачать, що відбувається на території України, чого насправді домагається агресор.

"Це розуміння вже є, залишилося, щоб це зрозуміли лідери великих країн Європи, включаючи Німеччину. Це питання днів чи тижнів", – вважає Михайло Подоляк.

Зазначимо, Україна не дарма постійно апелює саме до Німеччини у питанні постачання новітнього західного озброєння. ВСУ вкрай необхідно зміцнитися за рахунок отримання танків німецького виробництва Leopard 2, але цю техніку Київ не може отримати саме через Берлін. Не можуть ці танки передати й інші країни, бо потрібна згода країни-виробника. Тобто. Все знову впирається у рішення Німеччини.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, коли варто готуватися до ймовірного наступу з боку Білорусі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у США лаконічно пояснили, чому відмовляються передати Україні танки Abrams.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини