Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після затишшя сили РФ збільшили атаки на одному з напрямків: де Росія зараз веде активні бойові дії
commentss НОВИНИ Всі новини

Після затишшя сили РФ збільшили атаки на одному з напрямків: де Росія зараз веде активні бойові дії

Росіяни збільшили кількість штурмів на Таврійського напрямку та поблизу Авдіївки.

22 листопада 2023, 12:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун розповів, що росіяни збільшили свої наступальні операції на 30% на Таврійському напрямку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Після затишшя сили РФ збільшили атаки на одному з напрямків: де Росія зараз веде активні бойові дії

Українські військові протистоять окупантам. Фото з відкритих джерел

Олександр Штупун заявив, що раніше спостерігалось зменшення кількості спроб російських військ провести штурми, однак нещодавно їх кількість зросла.

"Зменшення активності було позавчора. А вчора вже російські окупанти різко збільшили і кількість штурмових дій відсотків на 30, а також авіаударів", — розповів Штупун.

За словами Олександра Штупуна росіяни здійснили 29 авіаударів, більшість з яких були виконані скидом бомб з Су-35 в Донецькій області. Речник Сил оборони розповів, що росіяни й далі намагаються штурмувати Авдіївку та ведуть там активні бойові дії.

"Загарбники не полишають спроб оточити Авдіївку. Безуспішно штурмували східніше Новобахмутівки, також в районах Авдіївки, Сєвєрного і Первомайського. Там минулої доби відбито 13 атак", — сказав Олександр Штупун.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові на Bradley потужно накрили росіян поблизу Авдіївки. Відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про те, що українські військові завдали удару по скупченню російських військ в Херсонській області. За словами Роберта Бровді (позивний "Мадяр") таким чином українці помстились за атаку РФ по 128-й бригаді. "Мадяр" розповів, що росіян зібрали для нагородження, а українці скоординували зусилля та атакували скупчення солдат РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини