Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після вибухів у Маріуполі росіяни підняли в небо авіацію: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Після вибухів у Маріуполі росіяни підняли в небо авіацію: подробиці

У Маріуполі сильний вибух у напрямку Мангуш - Мелекіно

13 липня 2023, 12:20
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області пролунав вибух. Окупанти підняли в небо авіацію, працювала ППО. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

Після вибухів у Маріуполі росіяни підняли в небо авіацію: подробиці

Вибухи у Маріуполі. Фото: Getty Images

"В Маріуполі вибух в напряму Мангуш — Мелекіне. Робота ППО та одразу після цього літаки та гвинтокрили в напрям півночі Донецької області", — розповів Петро Андрющенко, наголосивши, що "четвер перестає бути важким".

Крім того, за інформацією Андрющенка, з російського Приморсько-Ахтарська знову заходять літаки у напрямку Вугледар – Волноваха.

"Останнім часом заходять високо, раніше набирали висоту вже над Маріупольським районом", — додав радник мера, натякаючи, що росіяни бояться потрапити до зони дії української ППО.

Варто зазначити, захоплення Маріуполя Донецької області з перших днів війни стало однією з головних цілей окупантів. Місто довго тримало оборону, але через деякий час все ж таки було захоплено ворогом. Останнім часом у місті почастішали вибухи, постійно відбуваються "прильоти" та "бавовни", які знищують техніку та особовий склад російських військ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія підвезла до Токмака нові крематорії: що відбувається на Запорізькому напрямку, де ЗСУ продовжує збільшувати темпи наступу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські наступальні дії продовжуються вже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини