Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після удару по Харкову Захід звинуватили в тортурах України: які рішення потрібні просто зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Після удару по Харкову Захід звинуватили в тортурах України: які рішення потрібні просто зараз

Затримки з поставками ППО та заборона на удари по території РФ призвели до трагедії у Харкові, де Росія вбила дитину

30 серпня 2024, 18:54 comments9549
Поділіться публікацією:

Росіяни знову вбили дитину та ще кілька людей у Харкові, після удару бомбою там також півсотні поранених, заявив політолог Олексій Копитько.

Після удару по Харкову Захід звинуватили в тортурах України: які рішення потрібні просто зараз

Удар по Харкову

"Відео влучення в багатоповерхівку є скрізь. При цьому російські ЗМІ та купа дорогих росіян кривляється на тему "ураження маси іноземних найманців", епічних скупчень "техніки НАТО" тощо", — заявив експерт.

За його словами, на тлі цих подій треба пам'ятати, що все що відбувається і ще станеться з Росією, справедливо і свідомо виправдано.

"Раніше заборона на удари далекобійною зброєю була помилкою, зараз це свідоме катування. Цьому немає жодних виправдань. Дуже погано, що такі рішення доводиться купувати кров'ю харківських дітей", — наголосив Копитько.

Експерт додав, що зволікання з постачанням обіцяних ППО, про які вже офіційно заявлено, не узгоджується із запевненнями у всілякій підтримці.

"Жодні слова не потрібні. Політики мають ухвалити рішення, бюрократи – виконати. Решта – знущання, в яку б форму не було запаковано", — підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у п'ятницю, 30 серпня, терористична Росія вдарила керованими авіабомбами по цивільній інфраструктурі Харкова. Є загиблі, у тому числі дитина, а також поранені.

"Коментарі" розповідали , що російські війська використовували для скоєння цього військового злочину плануючі бомби УМПБ Д-30. Ці бомби, на відміну від стандартних ФАБ-250/500/1500/3000 з УМПК, відрізняються підвищеною точністю. Тобто, координуючи удар, окупанти чудово знали, куди потраплять їхні засоби поразки, і цей удар був навмисним .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини