Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після падіння ракети в Польщі Резніков нагадав НАТО про прохання, яке так і не виконали
commentss НОВИНИ Всі новини

Після падіння ракети в Польщі Резніков нагадав НАТО про прохання, яке так і не виконали

Український міністр наголосив на необхідності закриття неба

16 листопада 2022, 09:40 comments1238
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російські ракети вже летять не лише над територією України, а й залітають на територію інших країн. Зокрема, це вже було зафіксовано у Молдові. Тепер падіння ракети в Польщі – країні НАТО. При цьому Україна попереджала ще раніше про такий сценарій своїх партнерів та союзників, закликаючи закрити небо. Міністр наголосив на необхідності ухвалення важливих рішень. Про це Олексій Резніков написав у себе у Twitter.

Після падіння ракети в Польщі Резніков нагадав НАТО про прохання, яке так і не виконали

Олексій Резніков. Фото: з відкритих джерел

"Польща. Це не самовиконуване пророцтво. Це реальність, про яку ми попереджали. Ми просили закрити небо, тому що небо не має меж. Не для російських некерованих ракет. Не через ту загрозу, яку вони несуть для наших сусідів по ЄС і НАТО. Рукавички знято. Час вигравати", — написав Олексій Резніков.

Варто зазначити, що вчора, 15 листопада, Росія провела один із найбільш масованих ракетних ударів за час повномасштабного вторгнення по об'єктах критичної інфраструктури України. в результаті ударів низка міст виявилася знеструмлена.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія сповільнить обстріл інфраструктури України: у США назвали причини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія продовжує отримувати ляпаси на міжнародній арені. У Генасамблеї ООН проголосували за резолюцію про репарації від РФ України (94 країни за, 13 – проти, 74 – утрималися). А Європарламент наступного тижня розгляне визнання Росії терористичною державою. Крім того, Україна та низка інших країн домагаються, щоб РФ виключили з "Великої двадцятки" (G20). Про що говорять подібні рішення та наміри? До чого вони можуть спричинити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини