Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після наступу Україна запропонує Росії перемир'я - The Washington Post
commentss НОВИНИ Всі новини

Після наступу Україна запропонує Росії перемир'я - The Washington Post

Американське видання розповіло ймовірний український план наступу та подальших переговорів із Москвою

1 липня 2023, 23:59 comments12697
Поділіться публікацією:

До кінця року Україна планує розпочати мирні переговори з Росією, одразу ж після проведення успішного контрнаступу та звільнення значних окупованих територій. Про це розповіли журналісти американського видання The Washington Post, посилаючись на свої джерела, зокрема на інформацію, отриману після візиту глави ЦРУ Вільяма Бернса до Києва.

Після наступу Україна запропонує Росії перемир'я - The Washington Post

Глава ЦРУ Вільям Бернс

Ймовірно, візит відбувся незадовго до заколоту Пригожина в Росії, який розпочався 23 червня.

Метою візиту було "підтвердити готовність" адміністрації Байдена і надалі надавати розвіддані, щоб допомогти Україні захистити себе.

За даними газети, Київ поділився із західними колегами своїми планами повернути значну частину окупованої території до осені; перемістити артилерійські та ракетні комплекси до кордону Криму, що контролюється Росією; просунутися далі на схід України; а потім розпочати переговори з Москвою – вперше після того, як мирні переговори зірвалися у березні минулого року. Про це Washington Post розповіли три джерела, знайомі із планом, передає Бі-бі-сі.

"Росія піде на переговори, лише якщо відчує загрозу", — заявив виданню український високопосадовець.

Під час контрнаступу в Запорізькій та Донецькій областях, що триває останні тижні, українська армія зіткнулася з великими мінними полями та багатошаровими укріпленнями, а відкритий характер місцевості робить її війська вразливими для російських авіа- та ракетних ударів. У зв'язку з цим українці зазнають тяжких втрат, пише WP.

Але міністр оборони України Олексій Резніков нещодавно заявив, що "головні події" контрнаступу ще попереду, а головнокомандувач збройних сил країни генерал Валерій Залужний закликав до терпіння. Він також згадав, що чекання обіцяних Заходом озброєнь та винищувачів, які так необхідні на полі бою, затяглося.

Тим часом, Стрєлков пророкує новий заколот і загибель Росії.

В Україні заговорили про можливі загрози для ще однієї АЕС.

А експерти розповіли, які рішення будуть ухвалені до саміту НАТО у Вільнюсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

2 липня 2023, 02:36

Слава Украине !!! Да , теперь после Нашей Тяжёлой Победы должны быть для всех Украинцев огромные Справедливые перемены !!! Должна быть полная конфискация всего ((( русского))) ...


Новини