Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після цього вийде в нуль: Буданов назвав кількість ракетних атак, на які ще здатна Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Після цього вийде в нуль: Буданов назвав кількість ракетних атак, на які ще здатна Росія

Кирило Буданов вважає, що Росія має ракети на кілька масштабних атак.

6 грудня 2022, 14:00 comments1758
Поділіться публікацією:

У країни-агресора залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні. Після чого росіяни вийдуть на повний нуль. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Після цього вийде в нуль: Буданов назвав кількість ракетних атак, на які ще здатна Росія

Кирило Буданов. Фото: з відкритих джерел

Глава української розвідки наголосив, що запаси високоточної зброї у росіян не безмежні. Росія вже давно підійшла до тієї межі, коли варто говорити про критичний мінімум. Але, виходячи з того, що атаки не припиняються, стає очевидним, що росіяни вирішили йти до кінця, тобто до нуля, що є поганим сценарієм, насамперед, для самої Російської Федерації.

За словами Кирила Буданова, виробництво нових російських ракет звісно є, але воно мізерне в порівнянні з величезною кількістю, яку вони застосовують під час атак, масовано накриваючи обстрілами Україну.                                                                          

"Якщо говорити про конкретні цифри та обсяги — нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію. Реально у них залишилося (Ред. — ракет) ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть на повний нуль. Як ми бачимо, впевнено до цього вони йдуть. Виробництво нових досить обмежено і виробляється лише кілька типів високоточного ракетного озброєння", — наголосив Буданов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що сталося з ЗСУ у 2022 році – яке майбутнє в української армії в системі глобальної безпеки.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ отримали оригінальні "вітання" зі святом від російських сайтів (ФОТО).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини