Головна Новини Суспільство Війна з Росією Піхота для них - не пріоритет. У ЗСУ розповіли, в яких напрямках розвивається ворожа армія
commentss НОВИНИ Всі новини

Піхота для них - не пріоритет. У ЗСУ розповіли, в яких напрямках розвивається ворожа армія

Росіяни жертвують піхотою, але розвиваються в інших напрямках

25 травня 2024, 20:19
Поділіться публікацією:

Російська армія, яка традиційно не береже свою піхоту, вдосконалюється в авіації, ППО та роботизованій техніці, заявив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін.

Піхота для них - не пріоритет. У ЗСУ розповіли, в яких напрямках розвивається ворожа армія

Армія РФ має значні досягнення. Фото з відкритих джерел

"М'ясні штурми для росіян — це база. Вони цю тактику використовували і будуть використовувати надалі. Але це взагалі не означає, що вони не розвиваються та не вдосконалюються. Просто піхота та якісна підготовка солдатів ніколи не була їхнім пріоритетом. Росіяни обрали для розвитку інші напрямки — наприклад, роботизована техніка, авіація, ППО. Зараз готують КАБи вагою 2,5 тонни", — розповів Максим Жорін.

Офіцер ЗСУ відзначив, що російському керівництву байдуже, скільки загине їхніх піхотинців, а тому ніхто не витрачає ресурси на якісну підготовку військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що точність деяких західних ракет, переданих Україні, знизилася в 10 разів через роботу російських РЕБів. Як пише The Washington Post з посиланням на конфіденційні українські оцінки, після того, як рівень точності деяких видів американського озброєння значно знизився, Київ припинив їхнє використання. Зокрема, йдеться про озброєння, яке має супутникове наведення — снаряди Excalibur і системи HIMARS.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент України Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться саміту миру, який в червні пройде у Швейцарії. "Путін не просто хоче зірвати саміт миру і багато що намагається для цього зробити. Він ще й боїться того, що може дати саміт. Світ здатен примусити Росію до миру та дотримання норм міжнародної безпеки", — заявив Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини