Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підтримав анексію: заступнику голови Держдуми РФ повідомили про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримав анексію: заступнику голови Держдуми РФ повідомили про підозру

Слідчі встановили, що депутат і раніше підтримував у голосуваннях усі злочинні рішення, пов'язані з воєнними діями проти України

30 листопада 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Співробітники ДБР повідомили про підозру заступнику голови Державної думи РФ Олександра Бабакова, який проголосував за низку федеральних законів щодо включення Запорізької області та Херсонської області, а також Снігурівського та Олександрівського районів Миколаївської області до складу Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу ГБР.

Підтримав анексію: заступнику голови Держдуми РФ повідомили про підозру

Заступник глави Державної думи РФ Олександр Бабаков. Фото: Getty Images

Слідчі встановили, що депутат і раніше підтримував у голосуваннях усі злочинні рішення, пов'язані з воєнними діями проти України та порушенням її територіальної цілісності.

Так, результатом навмисних дій Бабакова стали численні людські жертви серед українських захисників та цивільного населення, а також пошкодження та знищення об'єктів цивільної, критичної та військової інфраструктури.

Бабакову повідомили про підозру під час досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 110 КК (посягання на територіальну цілісність та недоторканність України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі із конфіскацією майна.

ДБР також вивчає матеріали щодо повідомлення про підозру іншим російським депутатам, які ухвалюють рішення країни-агресора проти України.

До того ж, слідчі досліджують питання можливої ​​причетності Бабакова до діяльності групи компаній VS Energy, яка володіє об'єктами критичної інфраструктури на території України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі зробили заяву про втрати ЗСУ у війні з РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у розвідці розповіли, які завдання на війні в Україні Кремль поставив армії до Нового року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини