Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підкріплення пішло: стало відомо, чи вдається РФ відбити втрачені райони Курської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Підкріплення пішло: стало відомо, чи вдається РФ відбити втрачені райони Курської області

Українці готові рухатись далі вглиб російської території

12 серпня 2024, 07:00 comments3607
Поділіться публікацією:

Росії все ще не вдасться відтіснити українські війська в Курській області, навіть незважаючи на відправлення підкріплень. Станом на 12 серпня прорив кордону триває. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в матеріалі "Financial Times".

Підкріплення пішло: стало відомо, чи вдається РФ відбити втрачені райони Курської області

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Як пише FT, згідно з перевіреними відео та фото, з моменту початку операції у вівторок ЗСУ та їх техніка просунулися в глиб Росії на 30 км. Зокрема, війська зайняли місто Суджа Курської області неподалік російського кордону.

"Ми йдемо глибше", — сказав у коментарі FT український солдат Денис, який здійснив три ротації на російській території з початку вторгнення.

За його словами, Збройні сили України все ще мали перевагу, незважаючи на те, що Росія запровадила підкріплення.

Інший солдат, Костянтин, сказав, що ранній успіх раптової операції "справді підняв нам настрій".

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські збройні сили раптовим кидком у російську Курську область зуміли здивувати весь світ, за кілька днів захопивши більше територій, ніж росіяни кілька місяців. Про це пише "Washington Post".

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому українське командування могло вибрати просування ЗСУ саме в районі Суджі Курської області – своєю думкою з цього приводу в інтерв'ю Radio NV поділився командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС із 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового. Юрій Федоренко.

Раніше "Коментарі" писали – ЗМІ дізналися, скільки українських бригад у Курській області: чим обумовлено їхній успіх.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини