Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підбиті мости у Чонгарі: окупанти вже знайшли вихід (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Підбиті мости у Чонгарі: окупанти вже знайшли вихід (ФОТО)

Окупанти збудували понтонну переправу між автомобільним та залізничним мостами у Чонгарі

10 серпня 2023, 14:34 comments1897
Поділіться публікацією:

У Чонгарі російські окупанти побудували понтонну переправу між підбитими автомобільним та залізничним мостами, щоб заощадити час постачання вантажів та військової техніки на південний напрямок із Криму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє телеграм-канал "Кримський вітер".

Підбиті мости у Чонгарі: окупанти вже знайшли вихід (ФОТО)

Міст у Чонгарі. Фото: із відкритих джерел

Як зазначається, понтонно-мостові переправи частково вирішують проблеми блокування логістики армії РФ. Однак вони не можуть забезпечити ту пропускну здатність, яку забезпечує стаціонарний міст. Такі переправи ще більш вразливі для забитих місць, а також впливають на погодні умови.

Зазначимо, у ніч на 22 червня прилетіло по мосту у Чонгарі, який з'єднує Херсонську область і тимчасово окупований Крим. 29 липня Сили оборони України повідомили про другу успішну атаку по Чонгарському мосту. Раніше в США нагадали міністру оборони РФ Сергію Шойгу, який почав загрожувати ударами по "центрам прийняття рішень" в Україні у разі завдання ударів по окупованому Криму (за допомогою HIMARS і Storm Shadow), що Україна має повне право звільняти свої території так, як вважає потрібним. У свою чергу британська розвідка надала дані, що росіяни активно почали створювати оборонні рубежі біля Перекопу. Про що говорять останні повідомлення щодо Криму та підходів до нього? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи вночі 10 серпня. Росіяни кажуть, що зафіксували проліт 11 безпілотників над Севастополем.

Підбиті мости у Чонгарі: окупанти вже знайшли вихід (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини