Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Москвою дрон-камікадзе вдарив по військовій частині: які наслідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Москвою дрон-камікадзе вдарив по військовій частині: які наслідки

За даними джерел у збройних силах РФ, внаслідок вибуху жертв і постраждалих немає, хоч і пошкоджено адміністративну будівлю військової частини

4 липня 2023, 08:20 comments6113
Поділіться публікацією:

Неподалік Москви, у місті Кубинка, дрон-камікадзе атакував військову частину. Повідомляється, що удар припав по адміністративній будівлі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише телеграм-канал "Baza".

Під Москвою дрон-камікадзе вдарив по військовій частині: які наслідки

Дрон-камікадзе. Фото: з відкритих джерел

За попередньою інформацією, приблизно о 4-й годині ранку дрон-камікадзе атакував адміністративну будівлю на території військової частини. За даними джерел у збройних силах країни-агресора, внаслідок вибуху жертв та постраждалих немає.

Варто зазначити, що у Кубинці знаходиться авіабаза, крім того, у місті базується бригада повітрянодесантних військ.

За даними екстрених служб, у районі Кубинки Московської області впав безпілотник "літакового" типу.

Зазначимо, сьогодні і в самій Москві ранок видався дуже неспокійним. У районі поселення Марушкінського було чути кілька потужних вибухів. Втім, російські спецслужби відрапортували про вдалу роботу ППО та збитих безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через певний дефіцит високоточної та далекобійної зброї ("Калібрів", "Іскандерів", "Кинжалів" та ракет Х-101, Х-555) російські військовослужбовці нещодавно розмістили недалеко від українських кордонів на Брянщині, ракетний комплекс "Бал", для якого використовують протикорабельні Х-35. Не припиняються удари за допомогою безпілотників та бомб на території України. Дрони атакують і територію РФ, а також позиції окупантів на тимчасово захоплених ними територіях. А міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу в черговий раз загрожує ударами по "центрам ухвалення рішень в Україні", якщо ЗСУ вдарять по окупантах, у тому числі в Криму, ракетами "Хаймарс" та "Сторм Шедоу". Про що говорить ракетно-бомбово-дронова війна останнього часу? Що важливо розуміти та робити Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини