Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під Бахмутом росіянина взяли в полон за допомогою дрону
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Бахмутом росіянина взяли в полон за допомогою дрону

Росіянин здався в полон дрону, яким управляли українські захисники

10 травня 2023, 18:01
Поділіться публікацією:

Під час боїв за Бахмут 9 травня росіянин здався у полон безпілотнику 92-ї механізованої бригади. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відео українського журналіста Юрія Бутусова.

Під Бахмутом росіянина взяли в полон за допомогою дрону

Послання рашисту

"Росіянин кидає зброю і жестами просить не бомбити. Хлопці вирішують скинути йому записку "Сдавайся. Иди за дроном". У відповідь росіянин показує, що його вб'ють. Але незважаючи на вогонь "своїх", він дістається до наших хлопців і здається в полон, — змальовує ситуацію Юрій Бутусов. 

Молодший сержант 92-ї бригади імені кошового отамана Івана Сірка Олесь Маляревич додає подробиць:

"Вчора під час операції зі знищення піхоти останній піхотинець, зрозумівши, що порятунку немає, підняв очі і почав молитися на дрон, щоб його не вбивали. Тоді командир бригади написав записку, щоб він здавався і йшов за дроном. Її скинули до нього. Він показав спершу: я не піду, мене уб’ють. Тоді йому кинули ще одну гранату, щоб він розумів, що його в будь-якому разі уб’ють. І тоді він пішов в бік дороги і там дався в полон ЗСУ".

Нагадаємо, що запеклі бої за Бахмут тривають. Напередодні ворог застосував до захисників міста запальні снаряди. На думку експерта, це була військова хитрість. За її допомогою, ворожі групи вночі мали змогу атакувати позиції українських захисників. ЗСУ дало відсіч ворогу — с позицій втекла 72 бригада ЗС Росії. Про це, зокрема, з обуренням розповів голова ПВК "Вагнер" Пригожин.

Тим часом, Китай втрачає цінного союзника в Європі: країна повертає в бік США.

"Вбивство Залужного": Маляр спростувала російські фейки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини