Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вбивство Залужного: Маляр спростувала російські фейки
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивство Залужного: Маляр спростувала російські фейки

У Міноборони України заперечили інформацію про вбивство українських командувачів ЗСУ

10 травня 2023, 16:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр відреагувала на поширенні російські фейки про вбивство українських військово командувачів та назвала причини таких дій російської пропаганди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Маляр.

Вбивство Залужного: Маляр спростувала російські фейки

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

Ганна Маляр вказала, що впродовж останнього тижня збільшилась кількість повідомлень про нібито вбивство командувачів української армії. Зокрема в інфопросторі поширилась інформація про ліквідацію Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

Заступниця міністра оборони України спростувала цю інформацію, вказавши, що "всі живі" та перерахувала три мети таких повідомлень від російських пропагандистів. Перша – психологічний вплив на саму людину, друга – деморалізація військ України та створення короткотривалого ажіотажу, щоб підняти бойовий дух російських військ.

Маляр зазначила, що це незначний публічний момент з яким стикається українське командування в умовах війни проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації Збройних сил України. Російські військові отримали українську форму та планують терористичні акти у прикордонних областях РФ, а також імітацію захоплення заручників.

Також "Коментарі" писали про президентку Грузії Саломе Зурабішвілі, яка назвала рішення Москви черговою провокацією. Володимир Путін підписав указ про скасування візового режиму між Російською Федерацією та Грузією. Іншим указом президент Росії відновив авіасполучення між країнами.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/714
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини