Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації ЗСУ

Росіяни заволоділи формою ЗСУ та готують провокації для дискредитації української армії.

4 травня 2023, 18:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія планує дискредитувати українські військові сили. Кремль збирається організувати провокації на території Курської та Брянської областей використавши форму Збройних сил України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням Центр національного спротиву.

Кремль готує провокацію на території Росії для дискредитації ЗСУ

Росіяни готують провокації для дискредитації ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Згідно з інформацією Центру національного спротиву, яка була отримана з українського підпілля було з’ясовано, що російські солдати отримали українську військову форму. Таким чином росіяни планують використати однострій ЗСУ для провокацій під чужим прапором на території прикордонних з Україною російських областей.

Мета таких дій Кремля полягає у залякуванні власного суспільства для пришвидшення темпів мобілізації, а також спроба ввести в оману міжнародне суспільство, щоб відвернути злочини Російської Федерації в Україні.

Серед можливих  сценаріїв Центр національного спротиву вказує на терористичні акти на території Брянської та Курської областей Російської Федерації, або імітація захоплення заручників.

"Стало відомо, що операцією займаються загони “Шторм” (зі складу 13 тп і 1 мсп 1ТА), які прибули в регіон напередодні. Загони зосереджені в районі Іванівське (курська область), другий – Ямноє (брянська область). Кожен загін по 160 осіб", — повідомили у Центрі національного спротиву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що директорка розвідки Сполучених Штатів Авріл Хейнс розповіла про цьогорічні можливості російського наступу.

Також "Коментарі" писали про реакцію Пентагону на російські звинувачення. Національний Координатор Ради безпеки зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі заявив, що речник Кремля Дмитрій Пєсков бреше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини